Αγαπητοί γονείς

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός “NATASA” λειτουργεί στην Καρδίτσα από το 1980. Η ανάγκη για ουσιώδη προσχολική αγωγή στη σύγχρονη κοινωνία και ο πόθος μας για να γίνουμε κοινωνοί και αρωγοί για μια άλλη παιδεία με υψηλές παροχές και υπηρεσίες ήταν τα κίνητρα στο να συνεχίσουμε το έργο που είχαμε ξεκινήσει στην Αθήνα το 1974. Στη διάρκεια της πολυετής μας πορείας ποτέ δεν σταματήσαμε να ενημερωνόμαστε να ερευνούμε να μεθοδεύουμε και να βελτιωνόμαστε καθημερινά μέσα από σύγχρονες παιδαγωγικές αντιλήψεις Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Σήμερα που οι αντιστάσεις των ανθρώπων στις επιρροές μιας σκληρής κοινωνίας ατονούν όλο και περισσότερο, σήμερα που η εκπαίδευση φαίνεται να έχει χάσει το κύρος και τον προσανατολισμό της, εμείς επενδύουμε στο παιδί και προσπαθούμε να του προσφέρουμε όλες τις δυνατότητες για να καλλιεργήσει μια ισορροπημένη και αυτόνομη προσωπικότητα, με προοπτική δυναμικής παρουσίας στη ζωή και στην κοινωνία.

Με συναίσθηση μεγάλης ευθύνης, με γνώση και όραμα για ένα καλύτερο κόσμο, σας καλούμε να γνωρίσετε και σεις τη φιλοσοφία του χώρου μας να γίνετε φίλοι μας και να συμβάλλετε στο έργο μας.

Η Διευθύντρια

Νατάσσα Γκαβαλέκα
Παιδαγωγός